Jokes

Tax Structure In India

1) Qs. : What are you doing?
Ans. : Business.

Tax: PAY PROFESSIONAL TAX!


2) Qs. : What are you doing in Business?

Ans. : Selling the Goods.

Tax: PAY SALES TAX!!


3) Qs. : From where are you getting Goods?

Ans. : From other State/Abroad

Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI!

4) Qs. : What are you getting in Selling Goods?
Ans. : Profit.

Tax: PAY INCOME TAX!


Qs. : How do you distribute profit?

Ans: By way of dividend

Tax: Pay dividend distribution Tax


5) Qs. : Where are you Manufacturing the Goods?

Ans. : Factory.

Tax: PAY EXCISE DUTY!


6) Qs. : Do you have Office / Warehouse/ Factory?

Ans. : Yes

Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!


7) Qs. : Do you have Staff?

Ans. : Yes

Tax: PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!


8) Qs. : Doing business in Millions?

Ans. : Yes

Tax: PAY TURNOVER TAX!

Ans: No

Tax: Then pay the Alternate Minimum Tax


9) Qs. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?

Ans. : Yes, for Salary.

Tax: PAY CASH HANDLING TAX!


10) Qs.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner?

Ans. : Hotel

Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX!


11) Qs.: Are you going Out of Station for Business?

Ans. : Yes

Tax: PAY FRINGE BENEFIT TAX!


12) Qs.: Have you taken or given any Service/s?

Ans. : Yes

Tax: PAY SERVICE TAX!


13) Qs.: How come you got such a Big Amount?

Ans. : Gift on birthday.

Tax: PAY GIFT TAX!


14) Qs.: Do you have any Wealth?

Ans. : Yes

Tax: PAY WEALTH TAX!


15) Qs.: To reduce Tension, for entertainment, where are you going?

Ans. : Cinema or Resort.

Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX!


16) Qus.: Have you purchased House?

Ans. : Yes

Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !


17) Qus.: How you Travel?

Ans. : Bus

Tax : PAY SURCHARGE!


18) Qus.: Any Additional Tax?

Ans. : Yes

Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.’s TAX !!!


19) Qus.: Delayed any time Paying Any Tax?

Ans. : Yes

Tax : PAY INTEREST & PENALTY!


20) INDIAN :: can i die now??

…..
….


….


Ans :: wait we are about to launch the funeral tax!!!

Related posts

A study has proved that all fools

Kuch Bhi

Ek accident

Kuch Bhi

Life Before Computers

Kuch Bhi

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More